Berichten op Facebook 12,5 jaar jubileum

  • Gefeliciteerd Sheila en TSO-Support! 🎉 In schooljaar 2016 – 2017 hebben we, Stichting Tussen de Middag, een scholingsbijeenkomst van TSO-Support gevolgd! Deze was super….😊👍🏻
  • Van harte Sheila. Een aantal jaar geleden kwam je onze TSO-ouders ondersteunen en trainen. Voor elk “probleem” zocht je een oplossing en de dames keken altijd naar je uit. Met hart en ziel ben je een rots in de branding. Ga vooral zo door en laat anderen hetzelfde ervaren. Team Openbare Daltonschool Overschie Rotterdam.
  • Van harte gefeliciteerd met dit jubileum Sheila! Ja, wij kennen elkaar natuurlijk al heel lang. Samen de opleiding Leidster Tussenschoolse Opvang gedaan indertijd. Vorig jaar kwam je weer op mijn pad. Ik had wat vragen omtrent de tso en daar kreeg ik snel en vakkundig antwoord op. Inmiddels staat de volgende, tweede training alweer op de agenda. 🍀 😊 🎉🍰
  • Toppie Sheila, van harte met jouw 12,5 jaar TSO-Support!! Wij hebben van jouw training gehad en veel van opgestoken. We zijn een sterk team geworden, heel erg bedankt daarvoor!! Inzicht en samenwerking komt voor ons zeker op de eerste plaats!! Ga zo door, want daar komen zekere wat jaartjes bij. Strakjes een workshop, dus tot strakjes Sheila!! De thee staat klaar!! 🎊🎊🎈🎈
  • Gefeliciteerd met je jubileum wij hebben al vaak een cursus van jou gehad…bij gbs de fontein.
  • Van harte 12.5 jaar op naar de 25…😉 je bent al een paar keer bij ons op school geweest om ons een gouden ster te geven.
  • Ongeveer 10 jaar geleden leerde ik jou kennen omdat ik TSO leidster was en van jou een cursus sport en spel kreeg. (Als ik me dat goed herinner.) Leuk om te zien dat je steeds goed bezig bent en geniet van wat je doet. Geweldig.
  • Gefeliciteerd Sheila, team tso uit Waarland kennen jou van een paar cursussen die je bij ons hebt gegeven. Altijd gezellig en leerzaam.

 

Workshop ‘Hoe realiseer je kinderparticipatie’

Speciaal voor ons overblijfkrachten was er door TSO-Support een workshop georganiseerd, binnen het thema ‘Hoe realiseer je kinderparticipatie?’. Een erg interactief programma waarbij de volwassenenparticipatie in ieder geval geen probleem was ;-).
We werden enthousiast door Sheila begeleid, en hebben onderling van elkaar opgestoken maar zijn ook samen tot nieuwe conclusies gekomen. Er zijn onderwerpen besproken die van dagelijkse kost zijn bij het overblijven, maar op de achtergrond of onbewust gebeuren. Hier bewust van raken kan de hele beleving voor de kinderen veranderen!
De avond mocht dan wel met vragen beginnen, zij is met antwoorden geïndigd.

Ik wil TSO-Support graag bedanken voor de workshop, deze zal zeker een positief effect hebben in de toekomst!

Elise van der Zanden
Freinetschool Delft

Opleiding bovenschools coördinator

“Sheila is een topvrouw! Door haar opgewekte persoonlijkheid is het heel prettig om met haar in de training te werken. Maar daarnaast zijn de trainingen ook heel leerzaam, omdat Sheila op het gebied van de TSO over veel ervaring en professionele kennis beschikt. Zowel op het gebied van wetgeving, als op het gebied van leiding geven, creativiteit in de omgang met kinderen en gewoon de organisatie van de TSO zelf, heb ik er enorm veel van opgestoken. Bedankt Sheila!”

Laura van Mourik
MSc Bovenschools coördinator